|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | DALLA-SANTA, H. S.; RUBEL, R.; FERNANDES, L. C.; BONATTO, S. J. R.; BELLO, S. R.; MONTEIRO, M. C.; KHALIL, N. M.; DALLA-SANTA, O. R.; GERN, J. C.; SOCCOL, C. R. Agaricus brasiliensis-enriched functional product promotes in mice increase in HDL levels and immunomodulate to Th1 CD4+T subsets. A. brasiliensis functional product and biological benefits. Current Trends in Biotechnology and Pharmacy, v. 4, n. 4, p. 957-970, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. | | FIGUEIREDO, J. F.; PELLEGRIN, A. O.; LEITE, K. M.; LAGE, A. P. Comparacao entre diferentes preparacoes de antigenos de Campylobacter fetus subso. venerelais para utilizacao em um teste de ELISA IgA. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE VETERIONARIA, 27.; CONGRESSO PAULISTA DE VETERINARIA, 5.; CONFERENCIA ANUAL DA SOCIEDADE PAULISTA DE MEDICINA VETERINARIA, 55.; EXPOVET, 6., 2000, Aguas de Lindoia. Resumos. Aguas de Lindoia: [s.n.], 2000. p.88.Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
| |
2. | | SIQUEIRA, A. C. DE A.; LEITE, K. M.; BRAGA, A. R. C.; RIBEIRO, P. R. V.; ZOCOLO, G. J.; BRITO, E. S. de; SILVA JUNIOR, I. J. DA; SANT'ANA, H. B. DE. Aqueous two-phase anthocyanins partitioning from açai – laboratory scale-up. International Journal of Food Science and Technology, v. 58, p. 5269–5274, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
|